2012. december 2., vasárnap

Hideg szél fúj.

Hogy mi történt azóta..

Dolgozatok, meg szokásos dolgok. És csináltam egy olyan hülyeséget, amit soha nem fogok magamnak megbocsájtani..
Haladgatunk a szalagavató tánccal is. Kavarás az persze van, de alapjában élvezem. Az osztályéneklési kategóriáknak viszont még neki sem álltunk.. Nem leszünk kész vele, ez biztos. Már három hét se...
Lezajlott a népdaléneklési verseny is, amin kötelezően részt kellett volna vennem, mint kijelölt negyedikes, de a hangom egyszerűen elment.. Kinyitom a szám és valami recsegéshez hasonló dolog jön ki. Hurrá. Ma már egy kicsit azért jobban szól. Talán hétvégére rendbe jön.
Volt egy szereplésünk most pénteken délelőtt, ezért nekem aznap nem volt suli. A PTE PMMK-n tartott konferencia megnyitóján énekeltünk. Mivel nem hallottam magunkat kívülről, ezért nem tudok rendes véleményt mondani, de amit kóruson belülről hallottam..
Maga a konferencia egész érdekes volt. A témája a "Környezeti problémák a Kárpát-medencében II." volt. Valamelyik előadó nagyon jó előadást tartott, valamelyik meg elég szárazan mondta. Összességében érdemes volt meghallgatni, még ha nem is az egészet, mert úgy a háromnegyedénél kijöttünk. Mindenki nagyon éhes volt már, mert már több órája tartott és fáztunk is. Nem tudom volt-e fűtés egyáltalán abban a teremben, de rövid ujjú egyenruhában eléggé fáztunk. Viszont az utána lévő kajálás jó volt :Đ Kaptunk finom sós pogácsát, édes csokis kekszet, frissen őrölt kávét és frissen facsart gyümölcslevet. Szóval a megérkezett hideg ellenére is (brrrr de még mennyire hideg!) jó nap volt! :)
Másnap meeeg suli -_-

Ma pedig megérkezett a tél első hava! :D
És ma vagyok 4 éves BH-n!^^

Ciao ciao!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése